Vår enestående kommunepsykolog Natallia Shpak Gits hadde et innholdsrikt og praktisk rettet foredrag om ADHD i går. Publikum var engasjerte og uttrykte både enighet og uenighet med innholdet, stilte spørsmål og gjorde dette til en viktig kveld i biblioteket.

Og som Natallia lovet i foredragstittelen, hadde hun så mange positive ADHD-relaterte personlighetstrekk, at de fylte to hele sider. Hun hadde også forslag til 10 huskeregler for en bedre hverdag med ADHD, både for den med diagnosen og familien og miljøet rundt (du kan se dem i bildene under).

Tusen takk til helseetaten i Flesberg, og til Natallia i sær, som på denne måten gir oss muligheten til direkte møter med en så viktig helseressurs!

Natallia kommer igjen onsdag 18. april, med foredraget Kan kjærlighet ødelegge?, om å være pårørende til rusmisbruk.

Har du forslag til temaer du ønsker at Natallia skal ta opp? Si fra til oss! Kom innom biblioteket eller send et tips på facebook eller e-post. Vi vil veldig gjerne høre fra deg!