På onsdag hadde biblioteket besøk av kommunepsykolog i Numedal, Natallia Shpak Gits. Hun holdt foredraget Kan kjærlighet ødelegge? -om pårørende og rus. Hun ga et ærlig og personlig innblikk i sin egen livshistorie, som gjorde sterkt inntrykk på oss tilhørere.
Det er mange faktorer som gjør oss til den vi er. Natallia fortalte om viktige ting som har påvirket hennes liv, blant annet kulturforskjeller, familiebakgrunn og etableringen av sin egen familie.
Jeg håper vi får høre flere livshistorier i biblioteket framover. Alle historier gir kunnskap og innsikt, og kan samtidig øke forståelsen av hvem vi selv er. Det fins ikke noe viktigere, finere, mer hjerteskjærende og inspirerende enn folks egne og ekte historier.
Tusen takk til Natallia som ga oss en uforglemmelig kveld. Hun kommer tilbake til biblioteket onsdag 23, mai, med temaet Utbrent eller deprimert? Behandling og forebygging. Vi anbefaler alle på det varmeste å ta turen for informasjon og muligheten til å stille egne spørsmål. Velkommen!