Ukas anbefaling kommer fra Astrid, som har hatt tre dagers utplassering i biblioteket denne uka.

Astrid går til vanlig i 9. klasse på Torstad skole i Asker. Disse dagene har hun jobbet i skranken, ryddet og plastet bøker, lest e-bøker og blitt kjent med biblioteket og brukerne her.

Tusen takk for topp innsats! 🙂

Bokanbefaling
Hjernen er kompleks, det er mange vanskelige ord og kanskje litt vanskelig å forstå. Mener du dette, kan du lese Boka hjernen er stjernen. I boken kan du lære om hjernens mysterier og gåter på en morsom og lærerik måte. Visste du for eksempel at i det gamle Egypt kastet de hjernen under balsameringen, fordi de mente at hjernen ikke var verdifull? Derfor sugde de ut hjernen gjennom nesa med sugerør.

Boken er skrevet med et enkelt språk og med gode illustrasjoner. Dette gjør at boken appellerer til mange. Forfatteren er engasjert og bruker et hverdagslig språk. Boken tar opp temaer som hvordan hjernen er bygd opp, hvordan den fungerer, følelser, minner, avhengighet og personlighet.

Om du har lurt på noe om hjernen eller bare vil lære mer om den er denne boka for deg.