Natallia S. Gits, kommunepsykolog i Numedal, hadde foredrag om det å være utbrent og deprimert i biblioteket i går. Til tross for høy sol og badetemperatur, fant flere veien inn til oss. Det gjør oss veldig glade!☀️

Natallia fortalte om forskjellene på de to diagnosene, og hvordan vi et stykke på vei kan vurdere hvilken kategori vi selv er i -når det er aktuelt. Behandlingsmetodene er så forskjellige for de to tilstandene, og det er viktig å finne riktig tiltak for å bli frisk. For Natallia beroliget med at man blir frisk igjen, det gjelder bare å være tålmodig.

Tusen takk til Natallia, som delte kunnskap og trøst for tredje gang denne våren. Tusen takk også til dere som kom, stilte spørsmål og bidro med egne tanker.

Vi jobber med nye foredrag for høsten og vil gjerne ha forslag til temaer fra dere. Bare ta kontakt med biblioteket om du har et ønske!