Forrige torsdag hadde vi helse- og omsorgssjef Helen Cuenoud på Lær mer, med en solid porsjon informasjon om helsetjenestene i Flesberg kommune. Hun fortalte også om bakgrunnen for endringene som er gjort i spisetider og bemanning på Flesbergtunet.
Det var full sal og stort engasjement denne formiddagen, og det kom både ris og ros til helsesjef Helen underveis. Til tider var det både høy temperatur og frisk språkbruk i innlegg og spørsmål, men det kom fram mange viktige poenger fra salen.
Vi setter stor pris på at kommunens fagpersoner stiller opp på Lær mer, og på den måten bidrar til økt kunnskap om lokalsamfunnet vårt. Innspill fra befolkningen er en nøyaktig puls på hvordan tjenestene fungrerer ute i folks hverdag. Informasjon fra kommunen er på sin side like viktig, for å forstå premissene for de ulike tilbudene og tjenestene vi får. Alt kan gjøres bedre, og kunnskap bidrar til det. -Uansett hvilken side av tjenesten vi står på.
En stor takk til Helen som stilte med viktig og riktig informasjon, og som svarte på ærlige, frustrerte, rosende og oppdaterte spørsmål. En like stor takk går til publikum som engasjerer seg, bryr seg om og vil det beste for oss alle. Dette er lokaldemokrati i praksis, hurra!

Translate »