Sølvi Wingestad hadde sesongens siste Bok til kaffen på fredag, med en grundig og god presentasjon av Ingvard Wilhelmsens selvhjelpstrilogi. Med kloke betraktninger, personlige erfaringer og et aldri så lite skråblikk på Livet, gikk hun gjennom bøkene Sjef i eget liv, Kongen anbefaler og Det er ikke mer synd på deg enn andre. De andre kafégjestene bidro også med sine tanker og erfaringer underveis, og gjorde dette til en givende ettermiddagstime.
 
Disse bøkene er jeg sikker på at mange kan kjenne seg igjen i. Noen ganger på godt, andre ganger med et stikk av selverkjennelse. Selvom det innimellom gjør litt vondt å se seg selv, kan det til gjengjeld løse opp dine egne floker, eller rydde bort vonde tanker du har fått fra andre.
 

Tusen takk til Sølvi, som hadde gjort en formidabel jobb i forkant av bokkaféen. Dette ble en kjempefin avslutning på sesongen, og jeg gleder meg til å fortsette etter ferien. Programmet legges ut så fort det er klart, god bok til dess!

Translate »