Vår eminente tekniske sjef, Jarle Weseth, trakk fullt hus på sesongstarten av Lær mer i dag! Det var stille i salen og full kons på det Jarle hadde på programmet. Den tilmålte timen ble til halvannen innen siste spørsmål var besvart, og det var topp stemning, latter og rosende ord på vei ut.
 
Jarle varmet opp publikum med å fortelle om seg og sin bakgrunn, og hva jobben som teknisk sjef innebærer. Deretter ble vi introdusert for det omfattende fagområdet som etaten for teknikk, plan og ressurs har ansvaret for. Som finale la Jarle inn en interessant oppdatering på boligbygging, oppgradering av vann- og renseanlegg og hvor langt den nye skolen har kommet. Han viste et blodferskt bilde fra byggetomta, tatt bare en time før foredraget. Ferskere kan det nesten ikke bli!
 
Tusen takk til Jarle for en fabelaktig info og intro til vår egen tekniske etat. Send en varm tanke til TPR neste gang du tapper et glass rent vann fra springen. Det er ingen selvfølge!
 

Tusen takk også til publikum som rista sommeren av seg og stilte med skoleskarpe hjerner. Bjarne og jeg er storfornøyd med sesongåpningen, nu kör vi!

 

Translate »