Regn er ingen hindring for å lære mer! Legesekretær Ellen-Katrine Hansen er et glitrende bevis på akkurat det, med alle deltakere hun trakk til Lær mer i dag. Ellen-Katrine geleidet publikum trygt og beroligende gjennom nettsiden Helsenorge.no.
 
Vårt særs oppegående publikum viste stor interesse for alle mulighetene på helsenorge. For alle som er på nett (eller vil kaste seg utpå), er dette et sikkert sted å finne informasjon om rettigheter og tilbud i egen kommune, og som norsk innbygger. I tillegg kan du bestille legetime, fornye resepter, bytte fastlege og ha oversikt over din egen helseinformasjon. Vi fikk også se ulike sikkerhetstiltak som forhindrer at personlig informasjon kommer på avveie.
 
Tusen takk til flinke, tålmodige og kunnskapsrike Ellen-Katrine, som fikk noe litt skummelt til å bli helt overkommelig! Og som alltid en stor takk til vårt trofaste publikum, som aldri blir lei av å lære mer.
 
Velkommen tilbake torsdag 20. september, da med kommunepsykolog Natallia Shpak Gits!
Translate »