Lørdag var den store dagen for Legofestival 2018, og biblioteket fyltes nok en gang av glade legofans. Dette er bibliotekets absolutte favorittdag, det blir ikke mer fest enn det her!

Klossmajor Morten var som alltid på plass med gode råd, ros og legofaglig ekspertise. Våre tre strålende vaffelstjerner, Reidunn, Emilie og Svein, sørget for vaffel, saft og kaffe til alle. Og det trengs, når hodet og henda jobber i kor med å bygge det ene mesterverket etter det andre. All legokunsten er nøye inspisert og vurdert av legoeksperten vår, og vi kontakter de som blir premiert veldig snart.

Det er vanskelig å finne ord med nok farge til å beskrive stemningen, gleden og alle de fine folka som kom, så jeg lar bildene si resten. Dermed gjenstår det bare å dele ut mine fire hjerteligste takk:

Den første går til Morten Dalermoen, som får det hele i stand hvert år. Den andre tilhører Emilie, Reidunn Kofstadmoen og Svein, som serverer varme vafler og minst like varme smil til alle. Det samme gjelder det enestående Kjøkkenet Flesbergtunet, som har laget litervis med røre og legger alt til rette for oss. Effekten av vaffel kan ikke overvurderes, uten dere blir det ingen fest! Og sist, men absolutt ikke minst: Tusen takk til alle som fylte biblioteket med glede, god stemning og legolyd. Vi sees igjen neste år!