I går var det fasjonabel åpning av Kunstfags juleutstilling, og for en kveld det ble!

Elevene underholdt med sang, pianospill og egenkomponert dans, og lærer Ellen Lindberg fortalte om alt Kunstfag har gjort dette halvåret. Ordfører Oddvar og kulturkonsulent Kristin kastet glans over åpningen, og det var stolte foreldre og besteforeldre så langt øyet rakk.

Utstillinga er en imponerende samling av akvareller, tegninger, installasjoner, origami og klipp. Og midt i biblioteket står verdens fineste ønsketre. Her har elevene hengt opp ønsker som ikke kan kjøpes eller legges under treet, men som handler om å ha det godt, at vi passer bedre på jorda, få seg kjæreste, å bli flink til noe, at alle i familien er friske, og mye, mye mer.

Vi anbefaler alle å komme innom og oppleve utstillinga, og til å henge opp ditt eget ønske på treet vårt.

Riktig god adventstid til dere alle!