Sett av torsdag 14. februar kl. 19 til en heidundrende kveld på Flesberg bibliotek! Opplev en av Norges beste formidlere, treningslegen Ole Petter Hjelle, med foredraget «Sterk hjerne med aktiv kropp». Boka med samme navn kom i 2018 og har allerede gjort stor suksess.

I dette foredraget viser han hvordan fysisk aktivitet reduserer risikoen for hjerteinfarkt, diabetes, kreft, depresjon og demens. Den gir deg bedre hukommelse, bedre stressmestring, øker kreativiteten og gjør deg sannsynligvis også mer intelligent. Dette høres for godt ut til å være sant, men det virker!

Ole Petter ble kjent som «treningslegen» etter at han startet en egen mosjonsgruppe hvor han trener med pasientene sine. Opplegget ble beskrevet på NRK, og videoen av innslaget har blitt sett over 1,5 millioner ganger på Facebook.

Dette arrangementet er en del av Bokåret 2019 og støttes av Nasjonalbiblioteket.

Feir kjærligheten med god helse, kom på biblioteket (gratis inngang)!