Lær mer sin absolutte favorittbanksjef, Bernhard Hallingstad i Hjartdal Sparebank, hadde comeback til stor jubel! Vi har lenge ønsket oss et nytt besøk av Bernhard, og går kom han med veska full av verdifulle råd om kjøp og salg av bolig, lån, fast- og flytende rente, arv og sparing. Han oppfordret også til å nyte pensjonisttilværelsen, være måteholdne og la barn og barnebarn ta ansvar for egen økonomi.
 
Bernhard understreket også hvor viktig det er å være på vakt mot lurendreiere på nett og alltid bruke kredittkort for netthandel og på reise. Han rakk til og med innom salgsautomater for salmalaks i Singapore (prøv å si det feilfritt flere ganger etter hverandre)!
 
Til tross for rufsete føre og mange arrangementer samtidig i går, hadde vi godt oppmøte av vår engasjerte gjeng. Tusen takk til Bernhard for nok et innholdsrikt og nyttig foredrag! Og tusen takk til vårt underbare publikum, som alltid vil lære mer.
 
Åge Bergerud og Karin Furuborg kommer på neste Lær mer 7. mars, for å fortelle om hvordan de har realisert sine drømmer gjennom å endre livsstil. Velkommen!
Translate »