Biblioteket gjør noe vi ikke kan, vi arrangerer turnering i Fortnite! Heldigvis har vi eksperthjelp fra foreningen Bibliogames, som loser oss trygt gjennom dette eventyret.

Alle som har fylt 12 år kan spille kvalifiseringsrunder hjemme, i duo med en venn. De tre beste duoene spiller i den store finalen på biblioteket, lørdag 16. mars kl. 13 (eget utstyr må brukes). Her konkurrerer Flesberg mot lag i Rollag, Modum og Hol, i Kampen mellom kommunene Buskerud. Det er ingen øvre aldersgrense, så her kan alle slenge seg med! Vi viser finalekampene på storskjerm, og det blir popcorn og stor stas.

Informasjon om spilleregler, påmelding og ellers alt du trenger, finner du her: https://www.bibliogames.no/fortnite-kmk

Før finalen har Anders Grønning i Bibliogames (lengst til høyre på bildet) et aktuelt foredrag for foreldre og foresatte om spilling. Her presenterer han ny forskning, positive effekter av dataspill og hvordan spilling kan fungere sammen med familielivet ellers.

Heia Flesberg, velkommen til alle!

Finalen er sponset av Bizzy, event-appen for deg mellom 13-21 år. Last den ned nå, og få oversikt over alt som skjer i Buskerud!