Flesberg ruler i Fortnite, vi gikk nesten til topps i KMK Buskerud! Det var veldig tett fra starten, vi hadde til og med toppscorer Kevin på vårt lag i den første runden. Men laget i Hol var sterkest, og vi flotter oss med sølv! Hurra for Flesberg!🥈

Tusen takk for innsatsen til vårt fabelaktige lag: Victor, Kasper, Tim, Kevin og Elias. Dere er dritflinke!

En stor og hjertelig takk går også til Anders Grønning og Bibliogames, som har dratt i land hele turneringa. Før finalen holdt Anders et interessant og viktig foredrag, med sin egen sterke historie som innledning. Han viste hvordan spill er kultur og underholdning, men også trøst, flukt og et trygt sted når virkeligheten er vanskelig. Anders var også innom spillavhengighet og råd for en god hverdag med gamere i hus. Og hvor gode jobb- og karrieremuligheter som finnes for de som er seriøst opptatt av gaming.

Vi har planer om ny turnering neste år, med andre spill og nye muligheter for alle som vil bli med!

Translate »