Lørdag hadde vi besøk av Framifrå teater med forestillingen Akvarium. Gro Dahles fortelling om Moa og gullfisk-mammaen er stillferdig, men veldig viktig.
 
Moa, mamma og en snill lærer viste oss hvor vanskelig hverdagen er når Moa må passe på mamma, og ingen passer på Moa. Men hun klarer seg ganske bra, og hun forteller ingen hvordan hun har det hjemme. Heldigvis har Moa en snill lærer som til slutt kommer på besøk. Der ser hun hvor fin mammaen til Moa er, og hun og Moa lager ordentlige pannekaker sammen. Historien slutter med håpet om at Moa og mammaen ikke er alene lenger.
 
Med enkle og effektfulle kulisser, fantastisk skuespill og nær kontakt med små og store i publikum, fikk vi en morsom, alvorlige, vakker og rørende formiddag.
 
Tusen takk til Framifrå teater, dere er virkelig framifrå!
Translate »