Bok til kaffen har vært på veien! Fredag denne uka fylte vi opp Flesberg-skyssen og ble kjørt til Sigdal bibliotek av Frivilligsentralens stødige sjåfør Henry. I Prestfoss ble vi tatt hjertelig imot av bibliotekar Anne og våre leseglade venner Kari, Kari og Gunhild.

Det ble en uforglemmelig ettermiddag! Vi ble vartet opp med gode litteraturtips, hjemmebakst og nytraktet kaffe. Bibliotekar Anne tipset oss om det hotteste innen ryddelitteratur, anbefalte norsk skjønnlitteratur og ga spesialveiledning i lydbokappen Storytel helt på sparket.

Etter ei lita pause med nydelige kaker, hadde Kari en rykende oppdatert anbefaling av Lucinda Rileys serie om De syv søstre. Lesegleden steg mange hakk denne dagen, og det ble også tid til diskusjon om flere aktuelle samfunnstemaer. Vi har allerede planer om gjenvisitt når det nye biblioteket står klart til høsten. Kommunegrenser er ingen hindring for leseglede!

Dette var siste bokkafé før sommeren, og vi kunne ikke fått en finere avslutning på nok en sesong full av gode leseopplevelser. Tusen takk til alle dere som gir så mye av dere sjøl med anbefalinger, egne historier og leseglede. Dere gir så mye glede og kunnskap til alle. Bøker er gull, men null uten lesere! 🙂