På lørdag ble hele biblioteket flytta i en virvelvind av effektive foreldre i Polenkomitéen for tur i 2020, og nå er vi på plass i vårt nye hjem på Stevningsmogen.

Biblioteket åpner på ordentlig onsdag 4. september, med den offisielle åpningen av Skattekista. Men kom gjerne innom for en kikk før den tid, det blir mindre esker og mer bibliotek veldig snart!

Det nye biblioteket blir meråpent, som betyr at alle kan bruke biblioteket også utenom bemannet åpningstid. Det kommer mer info om dette etter hvert, bare heng på.

Jeg gleder meg til å se både nye og kjente fjes igjen framover, her får vi det fint!

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.