I dag åpner biblioteket, hipp, hipp, hurra! Etter den offisielle åpningen kl. 12, er biblioteket åpent for vanlig, men samtidig helt uvanlig, bruk.

Siden alt er nytt for oss alle, har vi valgt å beholde én kjent ting nå i oppstarten. Vi fortsetter med de vanlige åpningstidene, og ønsker alle hjertelig velkommen til oss på mandag, onsdag og torsdag, kl. 12-18.

I løpet av høsten dundrer vi i gang med meråpent bibliotek, vi skal bare få alt det tekniske på plass først. Vi kommer tilbake med mer info så fort alt er klart og gleder oss stort over å endelig åpne dørene på ordentlig.

Noe av det første du møter hos oss, er Nenna Halvorsens nydelige bilde fra Madeira, “Orkidé”. Flesberg malerklubb fortsetter med sin utstilling av månedens bilde i biblioteket, noe vi setter stor pris på.

Velkommen, velkommen, velkommen til alle!