I dag hadde vi vårt første Lær mer i det nye biblioteket, nå er vi i gang! Evy Mona Popperud lærte oss mer om demens, blant annet hvilke symptomer som kan avsløre sykdommen og hvilke tiltak vi kan gjøre for å forebygge.

Vi hadde litt trøbbel med teknikken, men publikum var minst like engasjerte som vanlig. Det ble en god diskusjon mellom publikum og foredragsholder Evy Mona etter foredraget, med både alvor og latter. Og vi er storfornøyd med at så mange fant veien til vårt nye hovedkvarter!

Tusen, tusen takk til Evy Mona, som holdt dette viktige foredraget for oss. Og tusen takk til vårt kjære publikum, som gjør hvert eneste Lær mer til en opptur!

Torsdag 19. september kommer Asbjørn Brækhus fra Flesberg historielag, for å fortelle om det store, lokalhistoriske arkivet som nå er tilgjengelig både digitalt og i fysisk format. Det er bare å begynne å glede seg, om to uker lærer vi enda mer!

Translate »