Kåre Kjennerud lærte oss så mye om synshemming! Foredragsholderen fra Norges blindeforbund, Buskerud, måtte dessverre melde avbud til Lær mer i går. Men vi gikk ikke glipp av en ting, vi som har vår egen hverdagshelt som stilte opp på direkten!

Vi fikk virkelig valuta for denne torsdagstimen. Kåre fortalte sin egen historie med nedsatt syn, og ga oss verdifull innsikt i hvordan hans hverdag er. Han ga også solid informasjon om hvilke rettigheter man har som synshemmet, og hvilke oppgaver Blindeforbundets har. Han hadde også med seg en sekk full av hjelpemidler som ble demonstrert og grundig testa av publikum.

Det gjorde sterkt inntrykk å høre Kåres erfaringer, det var sjokkerende å høre hvor stor hensynsløshet som fins der ute. Samtidig var det rom for reisetips, latter og gode historier, og Kåre er et premieeksempel på hva man får til med vilje og egeninnsats. Et positivt syn på livet krever på ingen måte et skarpt syn!

Tusen takk til Kåre, dette glemmer vi ikke med det første! Og tusen takk til publikum, som trosset været for å lære mer

Translate »