Det var vaffel, det var topp stemning, det var farmødre, bestevenner og legofans. Det var konsentrasjon og latter og til og med litt lesing. Kort sagt: det var lego, lego, Legofestival 2019!

Klossmajor Morten tok varmt i mot alle og delte legofaglig kunnskap med alle som ønsket det. Toril, Gerd og Emilie serverte vafler, kaffe og gode smil fra det splitter nye kantinekjøkkenet. Det var hjerterom og husrom for store og små, det nye biblioteket bestod legotesten med glans!

Årets tema var å bygge noe du skulle ønske vi hadde her i Flesberg. Det kom inn så mange gode forslag, sjekk dette: Kino, slimbasseng med balanseline og slimsuger, skibakke, klubbhus, parcour-plass, dyrehage, luftputebåt, superstrand, monsterhule, Høyt og lavt-park, kjøpesenter, tog, helårshage, skatepark, vanlig park, et stort kunstverk, bank, flyplass, lensmannskontor (rosa, for ekstra synlighet) og trampolinepark. Lytt & lær, politikere og kommuneplanleggere, folket har talt!

Dette er bibliotekets julaften og bursdag på en gang, vi love lego! Det blir ikke festival uten Morten, vår helt egen legosjef. Vi er så heldige som har han! Og hva hadde festen vært uten vafler? Null niks. Så tusen, varme takk til Morten og våre enestående vaffelstjerner, Toril, Gerd og Emilie. Og ikke minst: tusen, tusen takk til alle som kom og delte dagen med oss!

Se flere bilder på bibliotekets facebookside, kanskje ser du noen du kjenner?

PS: Vi premierer fire byggverk etter grundig, legofaglig vurdering av Morten, vinnerne annonseres i morra. Følg med!