På grunn av situasjonen vi nå er inne i har bibliotekets vanlige funksjoner vært satt på pause. Dette ønsker vi å endre på til en viss grad gjennom å kjøre ut bøker til våre brukere 🙂 Ideen har vært luftet med flere i kommunen og responsen var såpass god at vi tenker starte med dette den kommende uken.

Du kan bla gjennom vår samling via denne lenken: https://flesberg.bibkat.no/ og videre sende en mail til biblioteket@flesberg.kommune.no med bøkene du ønsker og adressen du vil ha dem utkjørt til. Bestillinger kan også gjøres på telefon på nummeret: 94162323. Jeg er tilgjengelig for telefonbestillinger mandag 06.04 fra klokken 9-15. Planen er å kjøre ut bøkene tirsdag 07.04 på morgenen!

Jeg håper flest mulig gjør bruk av dette tilbudet og er veldig glad for at vi sammen med frivilligsentralen har fått dette på beina!

– Henrik Mathisen, biblioteksjef

Translate »