Alle foreldre/foresatte med barn fra 0-5 år er velkommen til småbarnstreff i biblioteket! Treffene arrangeres annenhver torsdag,  kl. 14-15.

Småbarnstreff10. sept: Sosial hygge
24. sept: Demonstrasjon av massasje/avspenning med fysioterapeut Elin Tormodsgard
8. okt: Sosial hygge – Vi oppfordrer alle til å trille bort til åpningen av den nye gangvegen kl. 15! 🙂
22. okt: «Berøring som tema i parforhold» med familieterapeut Camilla Dokken-Juul – Dette temaet utgår dessverre, og erstattes av sosial hygge
5. nov: Tema tannhelse med tannpleier Hilde Stenhaug
19. nov: Sosial hygge

Dette er et møtested med lav terskel for store og små, hvor det er rom for både prat og lek. Vi stiller med gratis kaffe og te, ta gjerne med niste. Det er også mulig å kjøpe mat i kantina, lunsj serveres kl. 10-12.30, og middag 13.30-14.30.

Vi tar gjerne imot forslag om andre aktiviteter eller temaer dere kunne ønske, bare si fra til oss på helsestasjonen eller biblioteket.

Ingen påmelding, velkommen til alle! 🙂

glade ansatte innen helse, oppvekst og kultur i Flesberg kommune