Tirsdag 13.oktober kl. 19 har vi gleden av å ønske Kristi Kinsarvik og Øystein Johnsen velkommen til biblioteket, med sin forestilling om Den unge Sigrid Undset. Forestillingen har høstet svært gode kritikker i både inn- og utland. Dette blir et hyggelig gjensyn med en duo som sist opptrådte for et år siden i Flesberg med forestillingen «Oda Krogh- bohemenens prinsesse», som vakte stor begeistring blant et fulltallig publikum.

sigrid undset.jpg-600

Den gang som nå, er det de samme arrangørene som inviterer til en kulturell festkveld: Frivilligsentralen, biblioteket og kulturkontoret i Flesberg som i samarbeid med Folkeakademiet, vil påskjønne de frivillige med mat&kultur, invitere til åpen og gratis forestilling for alle interesserte. Rollag og Flesberg rotaryklubb har dette som sin ukentlige klubbkveld i uke 42. Takk til Flesberg pensjonistforening som velvillig låner ut teknisk utstyr.

Her kan du lese mer om forestillingen: http://www.kristikinsarvik.no/sigrid-undset/

Gratis inngang, velkommen til alle!