Biblioteket og Frivilligsentralen inviterer alle som er interessert i litteratur og leseopplevelser, til bokkaféen Bok til kaffen!

Kaffekopp-bilde, lite
Vi møtes på biblioteket på Flesbergtunet en fredag i måneden, kl. 12.30-13.30. Det blir servert kaffe og litt å bite i underveis. Og blir du ordentlig sulten av all litteraturen, selger kantina på Flesbergtunet hjemmelaget middag fra kl. 13.30.

Vårprogram 2016
15. januar: Lesetips for det nye året v/Anneline Mjøseng
12. februar: Fedre i litteraturen v/Marit Stevning
11. mars: Et blikk på norrøn middelalderlitteratur og moderne fantasy-litteratur v/May Flatstrand
15. april: Litteratur om 2. verdenskrig v/Aud Lislien Knutsen
20. mai: Serielitteratur v/Mari Kofstad
17. juni: Vårens nyheter v/Anneline Mjøseng

(Det kan bli mindre endringer i programmet underveis.)

Her kan du kan lene deg tilbake med nytrakta kaffe, litt å bite i og presentasjon av et variert utvalg bøker fra bokglade lesere. I tillegg er det lav terskel & høy entusiasme for alle som vil komme med egne boktips, eller fortelle om en leseropplevelse du har hatt. Du kan også låne av hjertets lyst før du drar hjem.

Vi ønsker oss alltid lesere til å presentere sin favorittbok, eller kanskje flere bøker med et tema du er engasjert i. Si fra til Anneline på biblioteket, så finner vi en dato som passer i neste sesong!

Velkommen til alle!

Biblioteket og Frivilligsentralen