Hva skjer?

feb
14
tor
Sterk hjerne med aktiv kropp
feb 14@19:00-20:00

Sett av torsdag 14. februar til en heidundrende kveld på Flesberg bibliotek! Opplev en av Norges beste formidlere, treningslegen Ole Petter Hjelle, med foredraget «Sterk hjerne med aktiv kropp». Boka med samme navn kom i 2018 og har allerede gjort stor suksess.

I dette foredraget viser han hvordan fysisk aktivitet reduserer risikoen for hjerteinfarkt, diabetes, kreft, depresjon og demens. Aktivitet gir deg dessuten bedre hukommelse, bedre stressmestring, øker kreativiteten og gjør deg sannsynligvis også mer intelligent. Dette høres for godt ut til å være sant, men det virker!

Ole Petter ble kjent som «treningslegen» etter at han startet en egen mosjonsgruppe hvor han trener med pasientene sine. Opplegget ble beskrevet på NRK og videoen av innslaget har blitt sett over 1,5 millioner ganger på Facebook.

Dette arrangementet er en del av Bokåret 2019 og støttes av Nasjonalbiblioteket.

Feir kjærligheten med god helse, kom på biblioteket torsdag 14. februar kl. 19 (gratis inngang)!

  

feb
16
lør
Fortnite-finale på biblioteket
feb 16@13:00-15:00
Fortnite-finale på biblioteket

Se Flesbergs Fortnite-lag kjempe om seieren i Kampen mellom kommunene – Buskerud! Flesbergs konkurrerer mot lag i Rollag, Modum og Hol, og det beste laget vinner flotte premier. Vi viser kampene på storskjerm underveis, bli med å heie på vårt lag! Kanskje er det Flesberg som går av med seieren i år! 🙂

feb
21
tor
Lær mer om din økonomi
feb 21@13:00-14:00

Bernhard Hallingstad fra Hjartdalbanken kommer med gode råd for din økonomi.

feb
22
fre
Bok til kaffen
feb 22@13:00-14:00

I dag: Romanserier med Mari Kofstad

 

mar
7
tor
Lær mer om Karin og Åges valg
mar 7@13:00-14:00

Karin og Åge Bergerud forteller om hvordan de solgte huset, kjøpte båt og endret hele livet.

AVLYST Når forholdet sliter
mar 7@19:00-20:00

Vi må dessverre avlyse dette foredraget, men vi legger ut en nettversjon så fort vi har mulighet. Mer informasjon kommer etter hvert!

Familieterapeut i Flesberg, Camilla Dokkuen Juul, har parforholdets mindre gode dager på programmet i kveld. Skal holde sammen for barnas skyld? er et av de vanskelige spørsmålene hun går inn på. Etter foredraget stiller hun til enesamtaler med alle som ønsker en prat. Ingen spørsmål er for store, ingen er for små!

mar
16
lør
Foreldreforedrag om dataspill
mar 16@11:00-12:00
Foreldreforedrag om dataspill
Vi varmer opp til finalen i Fortnite-turneringen med et særs aktuelt spillforedrag for foreldre og foresatte. Dette anbefaler vi til alle med unge spillere i hus!
 
Lørdag 16. mars kl. 11 kommer Anders Grønning fra foreningen Bibliogames til oss. Han presenterer ny forskning og egne erfaringer om spilling. I tillegg viser han de positive effektene av dataspill, og ser mulighetene for spilling som en funksjonell del av familielivet.
 
Anders er skolebibliotekar og jobber med spillformidling til både barn og voksne. Han har lang erfaring med dataspill og er selv far til en ung spiller.
 
Foredraget er gratis, som alt annet fint i livet!
Fortnite-finale
mar 16@13:00-15:00
Fortnite-finale

Se Flesbergs Fortnite-lag kjempe om seieren i Kampen mellom kommunene – Buskerud!

Flesberg konkurrerer mot lag i Rollag, Modum og Hol, og det beste laget vinner flotte premier.

Vi viser kampene på storskjerm underveis, og det blir popcorn og stor stas. Heia Flesberg! 🙂

Finalen er sponset av Bizzy, event-appen for deg mellom 13-21 år. Last den ned nå, og få oversikt over alt som skjer i Buskerud!

mar
20
ons
Digikafé
mar 20@12:00-14:00

Syns du det er vanskelig å finne fram på nett? Har du lyst til å sende bilder med mobilen, eller lære å sjekke været med Yr-appen?

Vi kan hjelpe! Pensjonistforeningen og biblioteket inviterer til Digikafé onsdag 20. mars, kl. 12-14, i kantina på Flesbergtunet.

Ta med mobilen, nettbrettet eller pc-en og kom til oss! Vi byr vi på gode råd, kaffe og noe ekstra godt fra kjøkkenet.

Velkommen!

mar
21
tor
Lær mer om demens
mar 21@13:00-14:00

Evy Mona Popperud fra Flesberg kommune forteller om symptomer, tiltak og å leve med demens.

Translate »