Hva skjer?

sep
26
tir
Marianne Berg – Den fantastiske poteta, ei kulturhistorie
sep 26@17:00-18:00
Marianne Berg - Den fantastiske poteta, ei kulturhistorie @ Flesberg bibliotek

Korleis kan planteforedling med kryssing av villpotet frå Peru og kultivert potet bidra i fattigdomsnedkjemping?

Kan poteta bidra i møte med klimaendringane?
Marianne Berg fortel ei historie som både er personleg, historisk og samtidsrelevant.

Denne kvelden deler hun kunnskap og erfaringar med
oss, og ho deler ikkje minst sin eigen lidenskap for poteta.

Gratis inngang!

des
15
fre
Filmvisning: Jul på KuToppen
des 15@17:30-19:00
Filmvisning: Jul på KuToppen

15. desember kjører vi julefimvisning arrangert sammen med ordfører Oda. Polenkomiteen dukker også opp for salg av diverse godsaker. Vi satser på julestemning og en koselig stund for barnefamilier og alle som måtte være interessert.
Arrangementet er som vanlig gratis! Inngang fra biblioteket.

des
18
man
Snekker Andersen og julenissen
des 18@17:00-18:00
Snekker Andersen og julenissen

– Gratis inngang –
Det var en gang en far som het Snekker Andersen, og han hadde mange unger slik som farer bruker å ha, og så var det en julekveld at han lista seg ut mens ungene og fru Snekker Andersen satt og knekte nøtter for å spise filipine.»

Denne klassiske julefortellingen fremføres som musikalsk fortellerteater, og tar store og små med på en nostalgisk reise innover der og bortover sånn.

Teater Grimsborken ble startet av Peder Opstad i 1998. De var mest aktive mellom 2002 og 2016. Disse årene produserte de hele 21 forestillinger som ble spilt over 4000 ganger for over 360.000 barn, unge og voksne over det ganske land. 32 skuespillere har vært engasjert på kortere eller lengre engasjement og teateret har har hatt 3 co-produksjoner: Helt på tuppa! (med Sogn og Fjordane Teater), Vesleblakken (i 2012 med Teater Innlandet) og Et juleeventyr (i 2016 med Teater Innlandet) Peder Opstad har også jobbet som skuespiller, kunstnerisk rådgiver og dramaturg ved Akershus Teater . I høst er han også instruktør på forestillingen Refusert ved Teater Ibsen.

Translate »