Hva skjer?

apr
2
tor
AVLYST – Lær mer
apr 2@13:00-14:00

Program kommer.

apr
15
ons
Digikafé
apr 15@12:00-14:00
Trenger du hjelp til pc, nettbrett eller mobil? Ta det med til oss, våre digihjelpere er her for deg!
Vi tilbyr også enkeltveiledning med våre digihjelpere, onsdager kl. 12-14. Kontakt biblioteket for timebestilling!

apr
16
tor
Lær mer om Flesberg kommunes omstillingsprosess
apr 16@13:00-14:00
Lær mer om Flesberg kommunes omstillingsprosess

Ordfører Oddvar gir oss siste nytt om kommunens omstillingsprosess, og følger med dette opp den grundige og gode situasjonsrapporten han ga oss i fjor høst.

apr
30
tor
Lær mer
apr 30@13:00-14:00

Program kommer.

jun
25
tor
Filmvisning Fucking Åmål
jun 25@19:00-21:00
jul
9
tor
Filmvisning: Känn ingen sorg
jul 9@19:00-21:00

Vi kjører i gang med en ny gratis filmvisning på biblioteket for ungdom 🙂

De fleste i Påls bekjentskapskrets vet at han drømmer om å få jobbe med musikk. Men farfaren Rolle mener det ville være bedre om Pål skaffer seg et ordentlig arbeid. En dag dukker Prinsessen Eva opp som en virvelvind i sommernatten og fanger Påls oppmerksomhet. Det viser seg at også hun deler hans drøm, så det eneste som hindrer ham nå er hans egne tvangstanker. Känn Ingen Sorg er basert på historier og karakterer hentet fra Håkan Hellströms tekster og musikk.

aug
27
tor
Filmklubb: Perks of being a wallflower
aug 27@19:00-21:00
Vi sparker i gang filmklubben igjen og kommer til å ha visninger annen hver uke framover 🙂 Første film ut er Perks of being a wallflower:
Charlie (Logan Lerman) er en femten år gammel outsider som sliter med både selvmordet til sin beste venn og sin egen mentale sykdom. Han har generelt hatt en vanskelig oppvekst og ser ingen tegn til at det skal bli noe særlig bedre på high school. Men når han begynner på skolen blir han tatt under vingene til to sisteårselever, de eksentriske og sympatiske stesøsknene Sam (Emma Watson) og Patrick (Ezra Miller). Patrick er homofil og blir mobbet på skolen, og Sam har også sine egne problemer fra fortiden som hun fremdeles strever med. De kjenner seg igjen i Charlie, innlemmer ham i sin lille sammensveisede vennegruppe som har hengt sammen siden barnehagen, og får ham til å innse at det faktisk foregår en verden utenom ham selv. Charlie opplever også sin første kjærlighet når han umiddelbart faller pladask for Sam.
aug
31
man
Teateroppsetning: Emil i Lønneberget
aug 31@18:00-20:00

Égal teater fremfører Emil i Lønneberget på biblioteket 31. august. Stykket passer for barn i alle aldre og inngang er gratis 🙂

sep
10
tor
Filmklubb: Mannen som elsket Yngve
sep 10@19:00-21:00
Andre filmvisningen etter ferien! Vi viser Mannen som elsket Yngve på biblioteket og det er gratis som alltid 🙂
Året er 1990. Et tidspunkt da verden valgte å slutte for å begynne på nytt. Mens Gorbatsjov reiser på triumfferd omkring i verden går Jarle i andre klasse på videregående skole i Stavanger. Jarle spiller i band, han har en vakker kjæreste, han går med Palestina-skjerf og har sterke meninger om det meste. Han er en av dem som ikke vil være som alle andre. Så begynner en ny gutt på skolen, en “streiting” som det ikke er noe spesielt med. Men noe må det være likevel. For hvem er den merkelige Yngve? Det blir et møte som skal forandre alt for Jarle. Og for mange andre også. Tore Renbergs nye roman er en bredt anlagt historie om fascinasjoner og forelskelse, om å prøve å bli et menneske, om å komme seg inn i verden, om å elske sin mor og helst ville slippe å snakke med sin far.
okt
20
tir
Filmvisning for ungdom: Jeg reiser alene
okt 20@19:00-21:00
Filmvisning for ungdom: Jeg reiser alene @ Flesberg bibliotek
Jarle Klepp må bli voksen. Kan han det? Vil han det?
Jarle Klepp er den samme fyren vi møtte som forvirret tenåring i den firedoble Amanda-vinneren fra 2008, Mannen Som Elsket Yngve, også den regissert av Stian Kristiansen. Jeg Reiser Alene er basert på Tore Renberg-romanen Charlotte Isabel Hansen fra 2008.
Aldersgrense: 11 år
Sted: Biblioteket
Translate »